Vulva: Exclusive at Xclusive

Η διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται. Και εμείς μπήκαμε στο κλίμα...

Την Παρασκευή στις 23/10 ξεκινά η 18η Athens Xclusive Designers Week με συμμετοχή περισσοτέρων από 30 Έλληνες και ξένους σχεδιαστές αλλά και σημαντικούς διεθνείς αγοραστές στο κοινό της. Τα fittings της 18th AXDW πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 


Αυτή τη φορά, παρακολουθήσαμε και εμείς από κοντά τα fittings των σχεδιαστών Panos Apergis και Gio Sourgiadakis. Μια ακόμη μοναδική εμπειρία που μας χάρισε η AXDW, η οποία δεν σταματά σε τίποτα και πουθενά, αντιθέτως διευρύνει τους ορίζοντες τους δικούς της αλλά και των Ελλήνων σχεδιαστών που συνεχίζουν ακάθεκτοι να δημιουργούν.

Όταν φτάσαμε στον χώρο των fittings, τα μοντέλα του εμπνευστή των fashion brands Gio.S και Me & My, Gio Sourgiadakis βρίσκονταν ήδη στην αίθουσα του fitting και ξεκινούσαν να προβάρουν τα ρούχα του σχεδιαστή έτσι ώστε να αποφασιστεί ποιος και τι θα φορέσει. Λίγο μετά έφτασε και ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ αργότερα ο Κώστας Φραγκολιάς.

"Αυτό θα μπει στα Me & My, σίγουρα στα Me & My", άκουσα προς το τέλος του fitting να συννενοείται ο Gio Sourgiadakis με έναν από τους συνεργάτες του.

Στο διπλανό δωμάτιο προβάρονται τα ρούχα της νέας συλλογής S/S 2016 του Πάνου Απέργη. Ο Panos Apergis δεν θέλει πλέον και πολλές συστάσεις... Εμπριμέ σχέδια με γεωμετρικά και άλλα μοτίβα δοκιμάζονται από τα μοντέλα τόσο στατικά όσο και στο περπάτημα. "Πολύ ωραίο αυτό", λένε η μία στην άλλη. Μετά προστίθενται τα αξεσουάρ και έτοιμα τα σετ για to catwalk. 

Όλα τα γνωστά και συνεργαζόμενα με τον Πάνο Απέργη μοντέλα εκεί, η Αμαλία Λιούτα, η Σίσσυ Παπατσώρη, η Βασιλική Σταματοπούλου, η Έλλη Παπαγγελή καθώς και άλλα καταξιωμένα μοντέλα της ελληνικής πασαρέλας, άμεσα αναγνωρίσιμα στις φωτογραφίες. O Πάνος Απέργης μιλάει σιγά και με ακόμη και κλεισμένη τη φωνή καθοδηγεί όπως πάντοτε το fitting, ενώ τα μοντέλα ενθουσιάζονται καθώς διαλέγουν και δοκιμάζουν τα ρούχα με αποκορύφωμα την τσάντα που φοριέται στην πλάτη μοιάζοντας με ζακέτα.



Μία και μία ημέρες για την έναρξη των catwalks...

See you at 18th AXDW!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου