Vulva: Bridal Fashion Week Athens 2015 - Day I Backstage


Η Bridal Fashion Week Athens Spring / Summer 2015 πραγματοποι-
ήθηκε για τρίτη και συνεχόμενη επιτυχημένη χρονιά στον πολύ ξεχωριστό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου. Μετά από τρεις γεμάτες ημέρες συναισθημάτων, εικόνων, εντυπώσεων και πάνω απ' όλα... δημιουργιών, ήρθε η ώρα να δημοσιεύσουμε τα όσα ζήσαμε.


Το Vulva, όπως και όλα τα μέσα κάλυψης του γεγονότος, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα παρασκήνια των fashion shows και να καταγράψει την προετοιμασία. Λίγο πριν την πρώτη επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Demetrios, οι κοπέλες είναι ντυμένες, διορθώνονται σε εκείνες οι τελικές εμφανισιακές τους λεπτομέρειες από τις κοπέλες της Σχολής Βελουδάκη, γίνεται line-up (η στιγμή που τα μοντέλα μπαίνουν σε γραμμή με βάση τη σειρά εμφάνισής τους) και το show σε λίγα λεπτά ξεκινά.


Backstage Demetrios

Plants: image 1 0f 9 thumb
Plants: image 2 0f 9 thumb
Plants: image 3 0f 9 thumb
Plants: image 4 0f 9 thumb
Plants: image 5 0f 9 thumb
Plants: image 6 0f 9 thumb
Plants: image 7 0f 9 thumb
Plants: image 8 0f 9 thumb
Plants: image 9 0f 9 thumb

Τελειώνει το πρώτο fashion show και ξανά στο backstage. Τα μοντέλα ξεντύνονται αμέσως, φορούν τα δικά τους ρούχα, τα οποία έχουν φέρει μαζί τους ως πιο βολικά για τα ενδιάμεσα διαστήματα των επιδείξεων και στη συνέχεια... ξε-χτενίζονται. "Ξε-χτενιστείτε" φωνάζει ο κομμωτής, Χρήστος Μιχαηλίδης, και τα χτενίσματα των κοριτσιών διαλύονται σε λίγα λεπτά και ξεκινούν τα νέα χτενίσματα. Δεν έχω ξαναδεί χτενίσματα να διαλύονται και να ξαναστήνονται τόσο γρήγορα. Οι βοηθοί των κομμωτών βρίσκονται συνέχεια δίπλα τους, με ανοιχτά τα τσιμπιδάκια στα δάχτυλά τους για να τα παίρνουν γρήγορα οι κομμωτές. Μετά το χτένισμα, ξανά μακιγιάζ. Ένα διάλειμμα για φαγητό, η ώρα του fashion show του οίκου Maribel πλησιάζει και ο υπεύθυνος του backstage φωνάζει: "Κορίτσια ντύνεστε". Τα κορίτσια ξεκινούν να φορούν τα νέα νυφικά και σύνολα της επίδειξης, κομμωτές και υπεύθυνοι μακιγιάζ (Freddy make up stage) έρχονται για τις τελευταίες λεπτομέρειες.  Τα μοντέλα χτενίζονται, μακιγιάρονται, ντύνονται και... ξε-ντύνονται, ξε-χτενίζονται και ξε-μακιγιάρονται τουλάχιστον τρεις φορές στα πλαίσια των Εβδομάδων Μόδας, στις οποίες πραγματοποιούνται από 3 έως 6 fashion shows την ημέρα. Line-up ξανά και πάμε!


Backstage Maribel

Plants: image 1 0f 16 thumb
Plants: image 2 0f 16 thumb
Plants: image 3 0f 16 thumb
Plants: image 4 0f 16 thumb
Plants: image 5 0f 16 thumb
Plants: image 6 0f 16 thumb
Plants: image 7 0f 16 thumb
Plants: image 8 0f 16 thumb
Plants: image 9 0f 16 thumb
Plants: image 10 0f 16 thumb
Plants: image 11 0f 16 thumb
Plants: image 12 0f 16 thumb
Plants: image 13 0f 16 thumb
Plants: image 14 0f 16 thumb
Plants: image 15 0f 16 thumb
Plants: image 16 0f 16 thumb

Τα κορίτσια επιστρέφουν στο backstage μετά το fashion show της Maribel, ενώ ακολουθεί το fashion show του σχεδιαστή Michalis Maniatis. Στο backstage εμφανίζεται ένας σύγχρονος Έλληνας θεός. Κυριολεκτικά και χωρίς υπερβολές! Τον πρόσεξα αμέσως, εξέπεμπε κάτι "άλλο". Δεν είναι μόνο η ομορφιά το κριτήριο, οι άνδρες που γίνονται μοντέλα εκπέμπουν μια ξεχωριστή αύρα. Την αισθάνεσαι στον χώρο, τους περιβάλλει. Μετά από λίγη ώρα μπαίνει και άλλος Έλληνας θεός, με πράσινα εκφραστικά μάτια. Τους φωτογραφίζω και τους δύο. Στο fashion show συμμετείχαν συνολικά 4 άνδρες μοντέλα. Κορίτσια και αγόρια ετοιμάζονται, line-up και πάμε!


Backstage Michalis Maniatis

Plants: image 1 0f 16 thumb
Plants: image 2 0f 16 thumb
Plants: image 3 0f 16 thumb
Plants: image 4 0f 16 thumb
Plants: image 5 0f 16 thumb
Plants: image 6 0f 16 thumb
Plants: image 7 0f 16 thumb
Plants: image 8 0f 16 thumb
Plants: image 9 0f 16 thumb
Plants: image 8 0f 16 thumb

Θα ακολουθήσει άρθρο με τα fashion shows, των οποίων τα backstage παρουσιάστηκαν σήμερα. Επισκεφθείτε μας αύριο να vulvάρουμε στην υπόλοιπη Bridal Fashion Week Athens 2015!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου