Vulva: Fashion Intellectuals Xmas Edition

Τους Fashion Intellectuals Xmas Edition επισκέφτηκα την 4η και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, που συνέπιπτε με την προ-
Χριστουγεν-
νιάτικη Κυριακή. Μετά από δύο ώρες περπάτημα, κόσμο, ψώνια (δεν έχει σημασία αν έχεις λίγα, πολλά ή καθόλου χρήματα, η βόλτα και το κλίμα έχει σημασία), "πέρασα" -με ότι δυνάμεις είχα- και από τη Σχολή Pansik.

 



Γιατί πήγα στη Σχολή Pansik; Γιατί από την Pansik Scuola de Moda διοργανώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδοχή των Fashion Intellectuals, στο νεοκλασικό της κτίριο στην οδό Βουλής (κάθετη στην Ερμού). Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με το e-shop We Create Harmony

Η διάθεση ήταν χαρούμενη από έξω. Από την είσοδο και τους πάγκους με τα ποτάκια και γλυκάκια που είχαν στηθεί και με τον κόσμο, που φρόντισε να περάσει από εκεί, να τα απολαμβάνει. Μέσα βρήκα πολύ ευχάριστους ανθρώπους, το MAD TV και μια διώροφη έκθεση με ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα από ανεξάρτητους σχεδιαστές και σπουδαστές της σχολής Pansik. Επιπλέον, την ημέρα εκείνη ένα από τα δωμάτια ήταν αφιερωμένο στην παρουσίαση του White Papers Magazine. Είναι το σκοτεινό δωμάτιο με τα λευκά χαρτιά που θα δείτε παρακάτω.




Τα φωτογράφισα όλα αυτά και ήρθε η ώρα, ανήμερα Χριστούγεννα, να σας τα δείξω. Γενικές αλλά και ειδικές φωτογραφίες από τις εκτιθέμενες και πωλούμενες δημιουργίες.





























Φεύγοντας "έπεσα" επάνω και στον Πρίγκιπα Ερωτόκριτο. Πριν λίγο, στρίβοντας στην Ερμού, βγήκα στην Καραγιώργη Σερβίας και βρέθηκα μπροστά στο Fashion Erotokritos και την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  βιτρίνα του. Έδειχνε αμέσως ότι φτιάχτηκε από ανθρώπους που έχουν σχέση με τη μόδα. Πολύ ιδιαίτερο, ένα κατάστημα που διατηρεί απλό στυλ και ύφος, χωρίς φτιασίδια και designάτους εντυπωσιασμούς, θυμίζοντας τα καταστήματα υφασμάτων της δεκαετίας του '60, να δημιουργεί μια τέτοια βιτρίνα. Συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Ο ίδιος ο Ερωτόκριτος δεν ήταν εκεί. Προφανώς γιατί ήταν... στους Fashion Intellectuals!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου